Referensföretag

 

Artikel från GP, klicka här.

Handelshögskolan i Göteborg

SAAB AB

Försvarsmakten

Ericsson AB

Vitrolife AB

Mannerfeldt Dental AB

Christian Berner AB

Newsec AB

Kontentan AB

IHM Business School

BASF

SML AB

Solveigs Förskolor AB

Närhälsan Linnéstaden, Barnmorskemottagningen

Närhälsan Kortedala, Barnmorskemottagningen

 

Vitsord från deltagare i Bodygards stretchprogram:

 

"Bodygard har lärt mig hur man hanterar sina muskler och leder. Innan jag började var jag stel i axlar, nacke, rygg och knälederna. Efter att jag började med Bodygard har det blivit mycket bättre, är inte lika stel som när jag började. Jag känner att det blir bättre varje gång jag går dit. Jag har provat det mesta inom träning, men det här är det bästa som hänt mig. Vi har en perfekt instruktör som hjälper var och en."

/ Lisbeth N, SAAB AB

 

"Jag hade ofta ont i nacke, skulderblad och rygg. Jag gick och provade på Bodygard. Träningen går ut på att i lugnt tempo sträcka ut kroppen, vilket verkligen behövs när man sitter still så mycket som jag gör framför datorn. Denna träning har gjort att jag nästan aldrig har någon värk nu för tiden. Vi avslutar alltid med avslappning vilket gör att man får en massa ny energi. Bodygard gör att jag troligtvis slipper värk i framtiden och att jag kommer att slippa bli sjukskriven."

/ Helen A, Ericsson AB

 

"Jag tycker att Bodygards stretchingpass på Handelshögskolan är en utmärkt aktivitet för oss anställda. Det ger en mycket meningsfull avkoppling från det mestadels stillasittande arbetet vid datorn. Genom enkla rörelser går vi igenom våra mer eller mindre stela muskler. Jag hade tidigare ryggproblem som enligt läkare orsakas av en lätt artros. Detta känner jag nästan aldrig av numera, vilket är underbart."

/Eva-Lena N, Handelshögskolan i Göteborg

 

"Jag vill gärna berätta vad stretchingen har betytt för mig. Efter år av mer eller mindre daglig värk i höger axel/nacke och många starka värktabletter ser jag nu en ände på eländet. Tack vare Bodygards stretchprogram två gånger i veckan sedan 2007 har min värk i stort sett försvunnit! Jag har under alla år tidigare provat det mesta; massage, akupunktur, naprapat, osteopati, osv. Allt har bara hjälpt kortsiktigt. Nu känns det underbart att kunna gå till jobbet utan varken värk eller med starka tabletter i kroppen."

/Jeanette S, Handelshögskolan i Göteborg

 

"I have participated in the stretching exercises for several years and very much appreciate them. Unfortunately I usually work at home so am not at Handels so often, but I always attend stretching when it's convenient to do so. I'm one of the few men who attend, and I would very much encourage others."

/Rick W, Handelshögskolan i Göteborg

 

Copyright © 2016. Bodygard AB. All rights reserved. info@bodygard.se